ВСИЧКИ ВИДЕА

Сортиране по:
Кураж, характер и посвещение, 1 част, Бейлис КонлиКураж, характер и посвещение, 1 част, Бейлис Конли
26:09 мин.
"Бъди силен и смел; защото ти ще разделиш в наследство на тия люде земята, за която съм се клел на бащите им, че ще им я дам.
Само бъди силен и твърде дързостен, та да постъпваш внимателно според целия закон, за който слугата Ми Моисей ти даде заповед; не се отклонявай от него ни надясно ни наляво, за да имаш добър успех 1  където и да идеш." Исус Навин 1:6-7
Блаженствата в брака, Марк ГънгорБлаженствата в брака, Марк Гънгор
37:00 мин.
Бог иска да умреш за себе си и няма по-перфектно направена институция, която може да те убие от брака. Защото не може да си в брак и да останеш себичен – невъзможно е!
Кого Исус е призовал и екипирал; Изкуството на невъзможното, Full FlameКого Исус е призовал и екипирал; Изкуството на невъзможното, Full Flame
26:22 мин.
В обстановката на вечно великолепие, от различни епохи, идват послания на  окуражаване – предназначени да уякчат дори най-колебливите сърца: Исус не избра от елита на обществото Своите ученици. Той избра обикновени хора и ги екипира да извършат необикновени неща. Той все още го прави. Бог избра нас, за да избави изгубените в нашите дни.
Предайте факлата, Ник ВуйччПредайте факлата, Ник Вуйчч
04:12 мин.
Когато Бог вложи в сърцето ти да направиш нещо – спри, слушай и действай! Бог ни дава възможности, за да достигаме хора и да бъдем светлината в тъмно място.
Има изход, п-р Иван НесторовИма изход, п-р Иван Несторов
37:57 мин.
Има изход, п-р Иван Несторов
Силата да бъдеш позитивен, Ник ВуйчичСилата да бъдеш позитивен, Ник Вуйчич
04:20 мин.
Сигурно е имало периоди, в които си се чувствал зле. 

Как запазваш позитивното си отношение?

В живота си ние можем да бъдем или ядосани поради това, което нямаме, 

или да бъдем благодарни за това, което имаме. 

Трябва да умреш за себе си, Марк ГънгорТрябва да умреш за себе си, Марк Гънгор
24:31 мин.
Трябва да умреш за себе си. Когато не можеш да получиш това, което искаш или Бог по някаква причина реши да не ти даде това, което искаш, ти трябва да умреш за себе си и да предадеш това, което искаш. Това е посланието на кръста.
Моралният дълг на християнина, п-р Иван НесторовМоралният дълг на християнина, п-р Иван Несторов
54:58 мин.
Исус дойде и умря за теб, защото Божията любов е към всеки един човек. Това спасение ти е дадено, за да идеш до другите.
Историята на брака, 6 част, Джон и Лиза БивиърИсторията на брака, 6 част, Джон и Лиза Бивиър
36:21 мин.
Имало едно време… Бракът е от вечността. Това е завет, който свързва мъжът и жената. Тази връзка прави и двамата по-силни, по-благородни и по-ярки прояви на образа, по който са били създадени. Те са по-добре заедно, отколкото поотделно. Сватбената церемония е само началото. Тя е вратата към семейното щастие. Всеки следващ избор и действие трябва да бъдат на базата на съюза, който представляват.
Хваление, Faith RepublicХваление, Faith Republic
20:07 мин.
Изпълнена със сила двудневна конференция, Библейско поучение и помазана музика. 

Специални гости - "Faith Republic", САЩ.

Кой те оценява?, Ник ВуйчичКой те оценява?, Ник Вуйчич
04:02 мин.
Кой те оценява? Кой ти дава чувство на принадлежност, цел и смисъл? Нашият Бог, нашият Създател е сложил в нас това, което ни липсва. Нашата идентичност се определя от Него!
Сега е времето,Тод УайтСега е времето,Тод Уайт
02:25 мин.

Сега е времето да бъдем смели! Сега е времето да се събудим и да представляваме Царя на царете. Пълни с огън. Бог ни обича. Достатъчно сме се извинявали... ние сме Божият шедьовър, създаден с една цел.

Историята на брака, 5 част, Джон и Лиза БивиърИсторията на брака, 5 част, Джон и Лиза Бивиър
36:52 мин.
Имало едно време… Бракът е от вечността. Това е завет, който свързва мъжът и жената. Тази връзка прави и двамата по-силни, по-благородни и по-ярки прояви на образа, по който са били създадени. Те са по-добре заедно, отколкото поотделно. Сватбената церемония е само началото. Тя е вратата към семейното щастие. Всеки следващ избор и действие трябва да бъдат на базата на съюза, който представляват.
Сеячът излезна да сее, п-р Иван НесторовСеячът излезна да сее, п-р Иван Несторов
17:41 мин.
"Сей семето си заран, и вечер не въздържай ръката си; Защото не знаеш кое ще успее, това ли или онова, Или дали ще са и двете еднакво добри."

Еклесиаст 11:6

Как можем да намерим истинската си идентичност?, Тод УайтКак можем да намерим истинската си идентичност?, Тод Уайт
05:09 мин.

"Ако аз не виждам кръста – не виждам какво Исус направи за мен. И тогава никога не мога да съм свободен."

1
2
3
4
5
1 - 15 | 946