News image

Бившата Мис Сабел Гонзалес отново живее като мъж

Марк Естефен, по известен като Сабел Гонзалес от шоуто на GMA Network "Eat Bulaga Super Sireyna Queen of Flowers", създаде буря в инетренет след публикуване на снимка, на която се вижда неговата промяна. 


Под снимката Марк пише: "През 2018 г. намерих истинското си щастие в живота и то идва от нашия Господ Исус Христос. Само Бог може да промени мен и вас ... така че приемете и следвайте Исус като ваш Господ и  Спасител и се покайте от грехове.

Той е единственият път, истината и живота, само чрез Него можем да отидем на небето.”


До сега Марк бе известен като филипинска транссексуална жена, която стана една от 10 полуфиналисти на Miss International Beauty Queen през март 2017 г. в Патая, Тайланд. Поради популярността си, той също стана част от единствената агенция за транссексуални модели в света - SLAY Model Management.


През 2016 г. в реклама за бранда "I Am Vodka (Аз съм Водка)", той споменава, че е губил работни позиции, губил е приятели, загубил е връзка със семейството си и е похарчил 12 хил. долара за 9 операции, които са го превърнали в жената, която желаел да бъде. Тогава той наричал това "цената да бъда аз". 

Кой би помислил, че по-късно той ще преживее огромна трансформация?


След като станал последовател на Исус, Марк решил да се върне към истинския си пол и отново започнал да живее като мъж. Чрез постовете си в социалните медии той свидетелства за промяната, която Бог е извършил в живота му.


Сега Марк живее в Аризона, САЩ.


www.godtv.com