News image

Защо за Блейк Шелтън поставянето на Бог в живота и музиката му придобива смисъл сега

Кънтри звездата Блейк Шелтън отново разказва за отношенията си с Гуен Стефани. Този път, обаче, не е акт за пред таблоидите. Според вестникът „The Tennessean“, 43-годишният Шелтън казва, че връзката му със 50-годишната Стефани му е помогнала да повярва в Бога.

"Сега вярвам в Бог повече от всякога в живота си", казва Шелтън пред вестника „The Tennessean“. "Най-голямата част от това е как (Гуен) влезе в живота ми и какви са отношенията ни сега. Това е твърде странно. Ако извадиш Бог, цялото това нещо няма смисъл. Но ако вкараш Бог, всичко, което се случва с нас придобива смисъл. "

Според вестника, тази година Шелтън намира Бог и то по повече от един начин и той чувства, че вярата му се извисява. Той пее за вярата си в песента "Jesus Got a Tight Grip", песен, която той написва съвместно с Чейс Макгил, Джеси Александър и Рет Акинс, за новия албум "Напълно заредени: Страна на Бог" ("Fully Loaded: God's Country").


Част от текста гласи:

„Исус държи здраво душата ми и няма да я пусне, няма да я пусне

сатана се опитва да я стигне, да я сграбчи,

но не може, понеже Исус държи здраво душата ми

ореолът ми може и да е леко овехтял,

но когато дойде моят час, знам къде ще отида.“

Шелтън споделя пред вестника „The Tennessean“, че докато обикалял из ранчото си, продуцентът му Скот Хендрикс му изпраща няколко нови песни. Когато чува песента „Божията страна“ (“God's Country”) осъзнава, че трябва да я запише.


„Това е най-шокиращият момент, който съм имал през 20 годишната си кариера“, обяснява Шелтън. "Бях на място, което смятам за Божия страна, правещ нещото, което ме кара да се чувствам най-свързан с Бога, а именно да обработвам земята. Чух тази песен и имах един от онези моменти, за които чувате хората да говорят ... в който казват, че е трябвало да отбият в страни от магистралата и да слушат. Буквално имах същия момент.“


Линк към песента: https://www.youtube.com/watch?v=ZEWGyyLiqY4

Източник: https://www1.cbn.com/