News image

Наблюдава се огромна вълна от съжаление за стотици хора направили операция за смяна на пола

Когато навършила 28 години изпитала огромно обезсърчение и съжаление за решението, което е взела. През 2018 г. публично споделя историята си за това как е решила да стане мъж и колко съжалява, че го е направила.

След медийната промоция на трансджендърското движение, много хора сега съжаляват, че са избрали различен пол и са започнали приемане на хормони. 

CBN News съобщава за нарастващата тенденция на съжаление сред хората, които са направили операции за смяна на пола, но реално не се чувстват по-добре, а напротив – още по-объркани са.

Чарли Евънс от Обединеното кралство е родена като жена, но е живяла като мъж в продължение на 10 години, според Sky News. Когато навършила 28 години изпитала огромно обезсърчение и съжаление за решението, което е взела. През 2018 г. публично споделя историята си за това как е решила да стане мъж и колко съжалява, че го е направила.

След споделянето на историята си, шокиращо много млади хора се обадили, за да споделят своите истории. Те определили като грешка решението си да преминат към другия пол, за което и много съжаляват. 
"Общувам с 19 и 20-годишни, които са претърпели операция за смяна на пол, но биха желали да не са го направили. Дисфорията им не е била облекчена, не се чувстват по-добре за това", споделя Евънс. Според него броят на такива младежи е много голям.

Авторът Уолт Хейер, който се решил отново да стане мъж преди 25 години, пише книга озаглавена „Оцелял в транс начина на живот“ (Trans Life Survivors). В нея той обръща внимание на десетки хора, споделили, че операцията им за смяна на пола е "най-голямата грешка в живота им".


Източник: www1.cbn.com