News image

Бивш транссексуален: "Ние съсипваме цяло поколение млади хора"

Човек, който е претърпял операция за промяна на пола и сега съжалява, призовава хората да се противопоставят на транссексуалната медицина и свързаните с нея терапии, като казва, че реално се „произвеждат“ транссексуални деца вследствие на това, че те са били малтретирани.


Това са някои от нещата, които Уолт Хейер – човек, който преди осем години живеел и се идентифицирал като транссексуална жена на име Лора, сподели на форум, организиран от фондация „Херитидж“. 

Уолт претърпял операция през 1983 г. и разказва за това как е бил обект на психологическа злоупотреба и това е допринесло за изпитването на значителен дискомфорт в собственото му тяло. Сега, обаче, това се случва в огромен мащаб, казва той, а много медицински заведения рекламират и налагат тези опасни хормонални „лечения“ и хирургически интервенции върху хиляди млади хора.

Хейер е основател на „Sex Change Regret“ (Съжаляваме, че сменихме пола си) и все по-често хора, които наистина съжаляват, че са сменили пола си се свързват с него. 

„Получаваме писма от родители или от транссексуални, които искат помощ, след като са живяли като мен в продължение на 5, 6, 15, 18, 20, дори 30 години. Те казват: „Уолт, можеш ли да ни помогнеш да спрем това и да се върнем в биологичния си пол? Това беше най-голямата грешка, която някога сме правили.“


www.christianpost.com