News image

САЩ: Уикенд на хваление в националния "Мол"

Представители на всеки щат се събраха заедно да хвалят и да се покланят на Царя на Царете.

Вашингтон - Големият парк между Капитолия и Мемориала на Линкълн, познат още като Градския Мол, стана домакин на едно безпрецедентно събитие този уикенд: 24/7 хваление и поклонение, което да благослови Бог и да извика Неговото присъствие в Америка.

„Всичко е за Царя Исус! Издигаме Неговото Име. Той е казал: „Ако Аз бъда издигнат Аз ще привлека всички при Себе си. Ние искаме да видим отново голямо съживление“ казва Мелъди Фрейзър-Морис от интернационално служение „Месия“.

Всеки щат и регион има своя палатка в „Мола“ на това събитие, наречено „Съживление на разсъмване,“ всички тези служения водят хвалението и поклонението по определен график през целия уикенд.

Мат Дентино от интернационално служение „Аутрич“ (Outreach Ministries International) е в палатката на щата Тенеси заедно с Фрейзър Морис.
„Точно както имаме конгресмени и сенатори, които представляват всеки един щат в конгреса, така и тук имаме хора изпълнени със Святият Дух, хора от всички раси и цветове на кожата, представители на всеки един щат, събрани заедно да хвалят и да се покланят на Царя на Царете 24/7“ споделя Дентино. „Това е практика още от времето на цар Давид. Когато цар Давид е царувал в Ерусалим за 33 години е имало непрестанно хваление“.

Никога до сега не е имало такова неспирно хваление от Капитолия чак до монумента на Вашингтон, а това е в сърцето на столицата.


www1.cbn.news