Репортажи

Сортиране по:
Истината за мартеницитеИстината за мартениците
02:06 мин.
Истината за мартениците
Поздрав за РождествоПоздрав за Рождество
02:45 мин.
Поздрав за Рождество
Честито Рождество ХристовоЧестито Рождество Христово
01:48 мин.
Честито Рождество Христово
Манифестация на Евангелските църкви в гр.Пловдив - 24 май 2017Манифестация на Евангелските църкви в гр.Пловдив - 24 май 2017
02:38 мин.
Манифестация на Евангелските църкви в гр.Пловдив - 24 май 2017
Конференция "Пробив" 2016, репортажКонференция "Пробив" 2016, репортаж
04:10 мин.
Конференция "Пробив" 2016, репортаж
Тренировъчен лагер в Пампорово Тренировъчен лагер в Пампорово
04:40 мин.

Какво предизвикват у вас думите „Тренировъчен лагер“? Може би си представяте игрище, спортисти, треньори? И да, и не. Да -  защото в ходенето ни с Господа сме като маратонци на дълги разстояния, които целенасочено вървят напред. Не - защото в Исус се наслаждаваме на свободата си като Божии деца.

Кръстът определя твоята цена, Тод УайтКръстът определя твоята цена, Тод Уайт
02:32 мин.

Ако на земята цената, която плащаме за нещо опраделя стойността му, колко плати Небето, колко плати Исус, за да ни върне отново. Небето плати скъпо! Стойността на човек се определя от цената платена за него. Когато видиш цената, която Небето плати за теб на кръста, целият ти живот ще се промени.

Обща молитва на евангелските църкви в гр. Пловдив, РепортажОбща молитва на евангелските църкви в гр. Пловдив, Репортаж
06:16 мин.
Обща молитва на евангелските църкви в гр. Пловдив, Репортаж
Кажи НЕ на ХелоуинКажи НЕ на Хелоуин
03:41 мин.
В енциклопедия за американските обичаи пише: „Всъщност Хелоуин като цяло се отнася за възможността за връзка с духовните сили, много от които заплашват или всяват страх в хората.
Европейска конференция Европейска конференция
05:47 мин.
Европейска конференция „Вяра“ 2015. Така беше озаглавено събитието, организирано от служението на епископ Кийт Бътлър в София. Целта на организаторите бе да запалят християните в България за съживление, като посеят вяра в служители и пастори от цяла Европа. Домакини в България бяха п-р Иван и Габи Хазърбасанови и Християнски център - София.
Битката за Европа 2015, репортажБитката за Европа 2015, репортаж
05:05 мин.
"Битката за Европа" е конференция, която се провежда всяка година в Турция. В нея вземат участие вярващи от различни страни от Европа, като се молят всеки за страната, която представлява. През месец май 2015 г., Третата поредна конференция се проведе в месността Бехрамкале (или Асос),  място посетено лично от ап. Павел по време на мисионерските му пътувания.
95 години Петдесятно-харизматично движение в България, репортаж95 години Петдесятно-харизматично движение в България, репортаж
06:43 мин.
На 17 Май 2015 г, в гр.Пловдив, в Панаирна палата № 7, се състоя Честване на 95 години от Петдесятно-харизматичното движение в България. Събранието беше посетено от около 1500 вярващи от всички църкви от града и региона, приемащи Петдесятница. Настроението беше празнично и приповдигнато.
1
2
3
1 - 15 | 41