Живей преди да умреш

Сортиране по:
Ако не го направиш, някой друг ще го направиАко не го направиш, някой друг ще го направи
13:16 мин.
Даниел Коленда и Райнхард Бонке доставят мощно и отрезвяващо послание за Божия призив. Божиите цели ще се сбъднат по един или друг начин. Ако не направим това, което Бог ни е призовал да направим, той ще се намери някой друг, който ще го направи с радост.
Ако Бог ме призове да направя нещо, което аз не искам / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШАко Бог ме призове да направя нещо, което аз не искам / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШ
26:29 мин.

Много хора са уплашени от откриването на Божията воля за живота им. Подсъзнателно си мислят: Ако Бог ме призове да направя нещо, което не искам? Ако Бог ме призове да направя нещо, в което не съм много добър? Ако Бог ме призове да направя нещо, поради което трябва да се откажа от надеждите и мечтите си? Повечето пъти хората не са открили Божията воля за живота си, защото са се страхували.

Наистина ли Бог има план за моя живот? 2 част / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШНаистина ли Бог има план за моя живот? 2 част / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШ
25:22 мин.

Евангелизатор Даниел Коленда споделя за това как Гедеон, Микеладжело и дори съвременната наука, заедно с Библейските пасажи, подкрепят библейското разбиране за нашата вечна цел.

Наистина ли Бог има план за моя живот? 1 част / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШНаистина ли Бог има план за моя живот? 1 част / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШ
26:01 мин.

Когато Бог срещна Гедеон, той беше в най-срамното си положение, дори най-смешното. Някога били ли сте улавяни в момент на слабост, когато сте изглеждали и сте се чувствали много нелепо? Приятелю, точно това се случи и на Гедеон. Бог го хвана в най-нелепия му момент, треперещ като страхливец, криещ се от страх. И въпреки това, Бог нарече Гедеон "мъж силен и храбър".

Спасен, за да служиш / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШСпасен, за да служиш / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШ
24:37 мин.

От тук започва нашето пътешествие -  да разберем защо сме били създадени. От ракетните бустери до заглавията на първа страница на вестниците и трогателни примери, Даниел Коленда разкрива важността на живота изживян в Божията воля.

Първо търсете Божието царство / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШПърво търсете Божието царство / Поредица - ЖИВЕЙ ПРЕДИ ДА УМРЕШ
09:00 мин.

Кариери, партньори в живота, финанси и т.н. – тези неща никога не трябва да са главният ни фокус. Всички тези неща ще ни се прибавят както Исус каза, когато търсим Божието Царство като главна цел.

1
1 - 9 | 9