Филми

Сортиране по:
Пони експрес -  Да убиеш криптонит, кратък филмПони експрес -  Да убиеш криптонит, кратък филм
02:57 мин.
Пони експрес -  Да убиеш криптонит
Чий приятел си? - Да убиеш криптонит, кратък филмЧий приятел си? - Да убиеш криптонит, кратък филм
03:08 мин.
Чий приятел си? - Да убиеш криптонит
Затворник - Да убиеш криптонит, кратък филмЗатворник - Да убиеш криптонит, кратък филм
04:15 мин.
Затворник - Да убиеш криптонит, кратък филм
Отрова, кратък филмОтрова, кратък филм
03:43 мин.
Задържането на обида е като да пиеш отрова и да очакваш другия да умре.
Несравнимото послание, Full FlameНесравнимото послание, Full Flame
29:39 мин.
Пътешествието започва — епично приключение, което се разгръща върху континенти, фокусира се върху отворени сърца ... и предефинира същността на евангелизма! Темата е любов: Божията непоколебима, безгранична любов в действие – простираща се до краищата на нашата размирна и обременена земя, за да даде дом на блудните синове.
Принципи за успех, Full FlameПринципи за успех, Full Flame
31:22 мин.
Райнхард Бонке споделя ключови принципи, отнасящи се към личното евангелизиране и завършва с молитва към Бога, в която се моли Бог да запали в сърцата ни страстта за изгубените около нас. Той ни напомня, че Бог винаги дава на слугите Си задачи, които те могат да изпълнят ... и след това Святият Дух се излива.
Човекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full FlameЧовекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full Flame
30:58 мин.
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две много важни неща, без които всеки посланик на Евангелието не може: Смирение и Молитва. Чрез вдъхновяващи примери, ни се напомня, че нашата задача не е да изместваме Бог!  Когато се гордеем с нашата собствена сила и красноречие, ние сме в опасност, защото можем да започнем да търсим  и работим за наша слава, вместо за Негова. Но чрез молитвата, като нещо жизненоважно в живота ни, работим в хармония с волята на нашия Баща и светът вижда не нашето лице, а Неговото.
Да живееш при Чудотвореца; Силата на прокламирането, Full FlameДа живееш при Чудотвореца; Силата на прокламирането, Full Flame
23:35 мин.
Истина е: Чудесата не са зрителски спорт; те са нещо, на което ставаш съпричастен! Книгата Деяния на апостолите беше написана, защото апостолите извършваха дела. Евангелието действа, когато го проповядваме. Нашият Бог е “сега!” Бог, който суверенно ще работи чрез нас, когато действаме. Докато се колебаем или чакаме, надявайки се делата на сила да се случат – чудесата чакат нас!
Огънят - белегът на Евангелието; Да разчиташ на помазанието, Full FlameОгънят - белегът на Евангелието; Да разчиташ на помазанието, Full Flame
26:40 мин.
Възможно ли е да сбъркаме гледната точка, когато говорим за Сятия Дух? Фойерверките ли търсим или Божията цел?  Решете сами за себе си чрез това провокативно изследване на потенциала и целта на “великите вълни на сила,” предоставени ни чрез огъня на Духа. Вижте огромната инвестиция на Бога в нас. Размислете за това - каква сила се освобождава, когато страстта се преобрази в състрадание, а вярата подбуди делата.
Как се научих да вярвам; Как да победиш страха, Full FlameКак се научих да вярвам; Как да победиш страха, Full Flame
32:47 мин.
Удивително е да видим  как Бог действа, това е силата, която отговаря на нашата вяра за  “нещата, които не се виждат.” Когато надхвърлим неделния тип черковническа вяра и направим вярата начин на живот, създаваме връзка с Бога, която прави да се случват чудесни неща. За тези, които печелят души, вярата е основното нещо, което спомага да посрещнеш проблемите с увереност, да пренебрегнеш страха и да продължиш напред.
Кого Исус е призовал и екипирал; Изкуството на невъзможното, Full FlameКого Исус е призовал и екипирал; Изкуството на невъзможното, Full Flame
26:22 мин.
В обстановката на вечно великолепие, от различни епохи, идват послания на  окуражаване – предназначени да уякчат дори най-колебливите сърца: Исус не избра от елита на обществото Своите ученици. Той избра обикновени хора и ги екипира да извършат необикновени неща. Той все още го прави. Бог избра нас, за да избави изгубените в нашите дни.
Произведено в Израел - МедицинаПроизведено в Израел - Медицина
11:36 мин.
Всеки ден милиони американци използват някакво медицинско лечение, което произлиза от Израел. От “Самбукол”-а, лекарство против простуда и грип, на основа плод от бъз, до амниоцентезата – използвана за пренатална диагностика на вродени аномалии.
Произведено в Израел - ВодаПроизведено в Израел - Вода
11:33 мин.
Преди хиляди години Моисей трябвало да удари една скала, за да получи вода в пустинята. Днес евреите са предприели малко по–различен подход, използвайки технологиите и креативността си.
Произведено в Израел - ТехнологииПроизведено в Израел - Технологии
11:16 мин.
Израел често е наричана старт-ап нация. И докато Йерусалим е може би духовното сърце на държавата, Тел Авив е центърът на нейния старт-ап успех. Само преди столетие този проспериращ град представлява главно система от пясъчни наноси и плажове. Днес го определят като вторият най-развит център на високите технологии в света след силиконовата долина.
Произведено в Израел - ЗемеделиеПроизведено в Израел - Земеделие
10:12 мин.
Израел е една от най-плодородните земи сред източните страни. Когато евреите са се заселили отново там, в средата на миналия век, нещата не са изглеждали по същия начин. Вижте как са се справили с проблемите в земеделието!
1
2
1 - 15 | 27