Бейлис Конли

Сортиране по:
Силата на кръста, Бейлис КонлиСилата на кръста, Бейлис Конли
25:28 мин.
Силата на кръста, Бейлис Конли
Бог, Който работи от края към началото, Бейлис КонлиБог, Който работи от края към началото, Бейлис Конли
27:48 мин.
Бог, Който работи от края към началото, Бейлис Конли
Ти си поканен, 2 част, Бейлис КонлиТи си поканен, 2 част, Бейлис Конли
24:56 мин.
Ти си поканен, 2 част, Бейлис Конли
Ти си поканен, 1 част, Бейлис КонлиТи си поканен, 1 част, Бейлис Конли
24:15 мин.
Ти си поканен, 1 част, Бейлис Конли
Гладни ли сте за повече. Бейлис КонлиГладни ли сте за повече. Бейлис Конли
02:33 мин.
Гладни ли сте за повече. Бейлис Конли
Тичай състезанието си добре, Бейлис КонлиТичай състезанието си добре, Бейлис Конли
27:01 мин.
Тичай състезанието си добре, Бейлис Конли
Възвръщане на изгубени или откраднати неща, Бейлис КонлиВъзвръщане на изгубени или откраднати неща, Бейлис Конли
27:05 мин.
Възвръщане на изгубени или откраднати неща, Бейлис Конли
Какво ще те освободи, Бейлис КонлиКакво ще те освободи, Бейлис Конли
01:16 мин.
Исус каза: "Ще познаете истината и тя ще ви направи свободни". Така че, запознай се с Библията си, четия я, размишлявай върху нея, моли се върху нея, цитирай си я - тя ще те освободи! Веднъж освободен, Бог може да те използва за освобождаването на някой друг.
Пет основни ценности, Бейлис КонлиПет основни ценности, Бейлис Конли
27:13 мин.
Ще разгледаме нещо изключително важно - ще говорим за основни ценности и по-специално за тези, които Бог е дал на нас, църквата.
Какво е необходимо, за да бъдеш достоен за Божиите благословения, Бейлис КонлиКакво е необходимо, за да бъдеш достоен за Божиите благословения, Бейлис Конли
01:47 мин.
Всеки път, когато търсим Бог за неща, основани на добрите ни дела; всеки път, когато издигаме молби към Бог, но някак имаме в ума си: "ОК, направих това и направих онова; жертвах това..." – винаги ще си отиваме празни. Защото добрите ни дела, без значение колко са многобройни, колко са благородни - никога няма да са достатъчни, за да заслужим каквото и да е благословение от Бог.
Храна за вътрешния ни човек, Бейлис КонлиХрана за вътрешния ни човек, Бейлис Конли
01:23 мин.
Библията казва, че вътрешният човек всеки ден се подновява. Не от уикенд на уикенд, но всеки ден. А Колосяни 3:10 казва, че вътрешният човек се подновява чрез знание. Ние се нуждаем да приемаме Божието Слово всеки един ден, ако искаме да сме духовно силни.
Герои на вяра, 3 част, Бейлис КонлиГерои на вяра, 3 част, Бейлис Конли
26:30 мин.

Какво е вяра? Как бива изразявана?  Вярата може да бъде описана с много практични термини. В залата на славата на вяра в Евреи 11 глава, виждаме различни мъже и жени, които упражняваха вяра в Бог. Ако повикаме всеки един от тях от небето и попитаме: „Хей, какво е вяра?”, знаете ли - всеки от тях би дал различен отговор. Те изразяваха вярата си по много конкретни, но различни начини. Ще погледнем Ной. Ще го повикаме да дойде и да говори с нас. Ной, какво е вяра? Как изглежда? Мисля, че ще бъдете изненадани от отговора му.

Герои на вяра, 2 част, Бейлис КонлиГерои на вяра, 2 част, Бейлис Конли
26:44 мин.
Бог ще направи възможно най–много добро за всички до степента, до която отворят живота си към Него. Той просто е добър Бог. Но за тези, които ходят чрез вяра, за тези, които Му се доверяват в ежедневието си, - за тях ще се отворят врати, които никога не биха се отворили дори и с милиони години човешки опити. Ще разгледаме какво означава да ходиш чрез вяра.
Герои на вяра, 1 част, Бейлис КонлиГерои на вяра, 1 част, Бейлис Конли
26:50 мин.
„А вярата е даване твърда увереност в ония неща, за които се надяваме, убеждения за неща, които не се виждат. Защото поради нея за старовременните добре се свидетелствуваше.“ Евреи 11:1-2
Какво да правиш, когато не знаеш какво да правиш, 2 част, Бейлис КонлиКакво да правиш, когато не знаеш какво да правиш, 2 част, Бейлис Конли
26:55 мин.
Библията  ни дава напътствия за това какво трябва да направим, когато не знаем какво да правим. Когато става въпрос за нашата цел и призвание в живота, Бог ни дава някои неща, които можем да правим, докато още се изясняваме нещата.
1
2
1 - 15 | 19