ВСИЧКИ ВИДЕА

Сортиране по:
Нов начин на живот, Джойс МайерНов начин на живот, Джойс Майер
26:27 мин.
Нов начин на живот, Джойс Майер
Уверено отношение, Джойс МайерУверено отношение, Джойс Майер
26:13 мин.

Уверено отношение, Джойс Майер

Кажи НЕ на ХелоуинКажи НЕ на Хелоуин
03:41 мин.
В енциклопедия за американските обичаи пише: „Всъщност Хелоуин като цяло се отнася за възможността за връзка с духовните сили, много от които заплашват или всяват страх в хората.
Как се научих да вярвам; Как да победиш страха, Full FlameКак се научих да вярвам; Как да победиш страха, Full Flame
32:47 мин.
Удивително е да видим  как Бог действа, това е силата, която отговаря на нашата вяра за  “нещата, които не се виждат.” Когато надхвърлим неделния тип черковническа вяра и направим вярата начин на живот, създаваме връзка с Бога, която прави да се случват чудесни неща. За тези, които печелят души, вярата е основното нещо, което спомага да посрещнеш проблемите с увереност, да пренебрегнеш страха и да продължиш напред.
Хваление, 6 част - Конференция "Огън"Хваление, 6 част - Конференция "Огън"
16:47 мин.
Даниел Коленда, Питър Ван Ден Берг и Тод Уайт ще ви покажат как да откриете и живеете във вашия призив от Бога. Бог иска лично да ви използва, за да доведете други хора при Христос и да им покажете Неговата любов.
Не се отказвай, Джон Бивиър Не се отказвай, Джон Бивиър
31:40 мин.
Ти си създаден, за да се издигнеш над проблемите и да разкриеш Божието величие! В тази завладяваща поредица известният автор Джон Бивиър споделя съставките, необходими, за да завършим попрището.
Кръстът определя твоята цена, Тод УайтКръстът определя твоята цена, Тод Уайт
02:32 мин.

Ако на земята цената, която плащаме за нещо опраделя стойността му, колко плати Небето, колко плати Исус, за да ни върне отново. Небето плати скъпо! Стойността на човек се определя от цената платена за него. Когато видиш цената, която Небето плати за теб на кръста, целият ти живот ще се промени.

Кръвта на Исус, Райнхард БонкеКръвта на Исус, Райнхард Бонке
45:49 мин.
Кръвта на Исус, Райнхард Бонке
Историята на Тод УайтИсторията на Тод Уайт
08:51 мин.

Бащи, колкото и да сте силни, никога не можете да сте правилните бащи за децата си, ако Святият Дух няма контрол вътре във вас. Как можем да бъдем правилни бащи на децата си, ако не разберем каква всъщност е любовта на бащата. Когато познаеш любовта на Христос, ти се изпълваш с пълнотата на Бога. Не можеш да познаеш любовта Му, докато не осъзнаеш, че Бог толкова възлюби света, че даде Сина Си. 

Изгубени в морето, Full FlameИзгубени в морето, Full Flame
11:56 мин.
Вашият приятен, предричащ удоволствие круиз е въвлечен в спасителна операция на живот и смърт в открито море. Всичко, което сте си мислили, че знаете за себе си, църквата си и приоритетите си, ще се обърне с главата надолу! Отделянето от удобствата се среща със сграбчващата реалност. Животи – души! – са заложени на карта. Какво ще направите?
Сила и идентичност, Тод УайтСила и идентичност, Тод Уайт
27:17 мин.
"Защото Божието царство не се състои в думи, а в сила." 1 Коринтяни 4:20
Синовете на Бог, документален филмСиновете на Бог, документален филм
01:23:34 мин.

Синове на Бог не е просто филм. Това е уникален поглед към един свят, където вярата и любовта вече не са недостижими понятия - но реалност.

Историята на брака, 1 част, Джон и Лиза БивиърИсторията на брака, 1 част, Джон и Лиза Бивиър
31:40 мин.
Имало едно време… Бракът е от вечността. Това е завет, който свързва мъжът и жената. Тази връзка прави и двамата по-силни, по-благородни и по-ярки прояви на образа, по който са били създадени. Те са по-добре заедно, отколкото поотделно. Сватбената церемония е само началото. Тя е вратата към семейното щастие. Всеки следващ избор и действие трябва да бъдат на базата на съюза, който представляват.
Ти си човекът, Т. Д. ДжейксТи си човекът, Т. Д. Джейкс
25:20 мин.
Бог започна да се занимава с Йосиф докато още беше сред братята си, седящ в тълпата. Показа му сън, според който, той ще се издигне в позиция и власт. Той го сподели с братята си и те видяха позицията, но не и мисията. Ако бяха съзряли мисията, нямаше да се опитат да го убият. Но понеже той имаше сън, че един ден ще му се поклонят, те го намразиха заради позицията, а не заради мисията.
Хваление, 4 част - Конференция "Огън"Хваление, 4 част - Конференция "Огън"
23:21 мин.
Даниел Коленда, Питър Ван Ден Берг и Тод Уайт ще ви покажат как да откриете и живеете във вашия призив от Бога. Бог иска лично да ви използва, за да доведете други хора при Христос и да им покажете Неговата любов.
1
2
3
4
5
1 - 15 | 1365