News thumbnail

Родителите на най-недоносените близнаци в света отдават слава на Бог за тяхното „чудно“ оцеляване

Родителите на най-недоносените близнаци в света споделиха своето свидетелство за това как Бог по чуден начин е запазил живота на децата им. 

Децата са били родени в Канада точно на 22 - ра седмица от бременността. Това ги прави „микро недоносени“.

Година след раждането родителите им използваха социалните медии, за да споделят своето свидетелство и да отдадат слава на Господа.

Те написаха: „Отдаваме цялата слава на Бог за чудото, което извърши, за живота на Адия и Адриал.“

След раждането им лекарите извършили животоспасяваща операция, но  шансовете им за оцеляване били нулеви.

Докторите казали на Кевин и Шакина Надараджа, че бебетата няма да оцелеят и няма какво да се направи, съобщава „Daily Citizen“.

Друго медицинското лечение, освен операцията, било отказано, защото докторите смятали, че е безполезно. Тогава се намесила организация, наречена „TwentyTwo Matters“, която предлага подкрепа на родители с деца, родени именно през този (двадесет и втори) гестационен период. Чрез организацията била уредена втора операция, но в друга болница.

Според Кевин, бащата на децата, организацията е била „изпратена от Бог“.

След шест месеца прекарани в болница, близнаците били изписани. 

Семейството публично заяви, че вяра в силата на молитвата. Те получили своето чудо чрез молитва и вяра в Бог.

Когато от рекордите на Гинес говорили с Шакина, майката на децата, тя споделила: „Бебетата бяха близо до смъртта толкова много пъти, но когато хората се молеха, нещата чудодейно се променяха.“

От световните рекорди на Гинес, в които децата са вписани като най - ранно родените, оцелели бебета, казват: „Шакина и Кевин са благочестиви християни, които вярват, че силата на молитвата – от приятели, роднини и дори непознати по целия свят – е помогнала за спасяването на живота на близнаците.“