News thumbnail

В момента по целия свят започват да се случват съживления

В социалните медии се появиха публикации показващи множеството съживления, които се случват в различни държави, по целия свят. Още от миналата седмица могат да се видят клипове от Съединените щати, Африка и Израел. На тях групи вярващи се покланят, молят се и танцуват пред Господ.

На видеозаписи от Асбъри, Самфорд и университета Лий се вижда как студенти прекарват чаосве се покайват в поклонение.

„Настръхнах, докато правех това, клипче, започна се! СЪЖИВЛЕНИЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ!”, пише един от авторите на видео клип в Instagram.

„Няма да чуете за това по новините, но има голямо движение, което се случва по света и в сърцата на Божиите хора.

Множество съживления се случват по цялата земя.“

Един видео клип е събрал над 200 000 харесвания и стотици коментари на хора, които споделят за собствените си преживявания през последната седмица. Една жена описва какво се е случило с нея: „В Кения присъствах на едноседмично събрание за съживление миналата седмица. И в петък повече от хиляда души предадоха живота си на Христос.“

„Продължавайте да се молите Светият Дух да докосне, изобличи, утеши и съживи Божиите хора по цялата земя. Бог вече се движи и ние имаме привилегията да преживяваме това, което Той прави по целия свят днес.“

След това видях, и ето голямо множество, което никой не можеше да изброи, от всеки народ, и от <всичките> племена, люде и езици, стоящи пред престола и пред Агнето, облечени в бели дрехи, с палмови <клони> в ръцете си, и викаха с висок глас, казвайки: Спасение на нашия Бог, Който седи на престола и на Агнето! 


Откровение от Йоан 7:9 - 10 BG1940