News thumbnail

Спонтанно хваление в бразилски супермаркет

Спонтанно хваление е започнало в голям бразилски супермаркет миналата седмица. Във видеото публикувано в инсаграм се вижда как вярващи вдигнат ръце и се покланят на Бога в самия супермаркет.

Въпреки че са в оживен магазин за хранителни стоки и покрай тях хора избират продукти, бутат пазарски колички и пакетираха артикули, вярващите пеят и се покланят на Бог свободно. 

Публикацията, споделена от християнската страница @betteryouliving, има близо 40 000 харесвания. Към описанието е включена и молитва за всички, които гледат клипчето:

„Господи, молим се да излееш Духа Си. Молим се за чудеса, мир и благословения в тези времена, в които живеем. Молим се, дайте ни смелост и запали сърцата ни за Теб. Използвай ни мощно за Твоя слава, като доведеш мнозина при Себе Си. В името на Исус, амин.”

Освен това от страницата правят и призив за споделяне на вярата:

„Всички можем да се съгласим, че има толкова много изгубени, съкрушени и объркани хора днес, които имат нужда да чуят за Исус. Подкрепете ни в молитва за спасението на 100 000 човека през 2023 г.! Това е ГОЛЯМА цел, но ние служим на ГОЛЯМ БОГ!“