Кого Исус е призовал и екипирал; Изкуството на невъзможното, Full Flame
в любими
плейлист
ОПИСАНИЕ
Качено на:
25 Април 2016 11:44:07
Размери:
1920х1080
Дължина:
00:26:22
Гледано:
1951 пъти

В обстановката на вечно великолепие, от различни епохи, идват послания на  окуражаване – предназначени да уякчат дори най-колебливите сърца: Исус не избра от елита на обществото Своите ученици. Той избра обикновени хора и ги екипира да извършат необикновени неща. Той все още го прави. Бог избра нас, за да избави изгубените в нашите дни.
ПОДОБНИ
Несравнимото послание, Full FlameНесравнимото послание, Full Flame
Пътешествието започва — епично приключение, което се разгръща върху...
Пътешествието започва — епично приключение, което се разгръща върху континенти, фокусира се върху отворени сърца ... и предефинира същността на евангелизма! Темата е любов: Божията непоколебима, безгранична любов в действие – простираща се до краищата на нашата размирна и обременена земя, за да даде дом на блудните синове.
Принципи за успех, Full FlameПринципи за успех, Full Flame
Райнхард Бонке споделя ключови принципи, отнасящи се към личното...
Райнхард Бонке споделя ключови принципи, отнасящи се към личното евангелизиране и завършва с молитва към Бога, в която се моли Бог да запали в сърцата ни страстта за изгубените около нас. Той ни напомня, че Бог винаги дава на слугите Си задачи, които те могат да изпълнят ... и след това Святият Дух се излива.
Човекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full FlameЧовекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full Flame
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две...
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две много важни неща, без които всеки посланик на Евангелието не може: Смирение и Молитва. Чрез вдъхновяващи примери, ни се напомня, че нашата задача не е да изместваме Бог!  Когато се гордеем с нашата собствена сила и красноречие, ние сме в опасност, защото можем да започнем да търсим  и работим за наша слава, вместо за Негова. Но чрез молитвата, като нещо жизненоважно в живота ни, работим в хармония с волята на нашия Баща и светът вижда не нашето лице, а Неговото.