Принципи за успех, Full Flame
в любими
плейлист
ОПИСАНИЕ
Качено на:
17 Юни 2016 13:04:26
Размери:
1920х1080
Дължина:
00:31:22
Гледано:
1511 пъти

Райнхард Бонке споделя ключови принципи, отнасящи се към личното евангелизиране и завършва с молитва към Бога, в която се моли Бог да запали в сърцата ни страстта за изгубените около нас. Той ни напомня, че Бог винаги дава на слугите Си задачи, които те могат да изпълнят ... и след това Святият Дух се излива.
ПОДОБНИ
Несравнимото послание, Full FlameНесравнимото послание, Full Flame
Пътешествието започва — епично приключение, което се разгръща върху...
Пътешествието започва — епично приключение, което се разгръща върху континенти, фокусира се върху отворени сърца ... и предефинира същността на евангелизма! Темата е любов: Божията непоколебима, безгранична любов в действие – простираща се до краищата на нашата размирна и обременена земя, за да даде дом на блудните синове.
Човекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full FlameЧовекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full Flame
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две...
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две много важни неща, без които всеки посланик на Евангелието не може: Смирение и Молитва. Чрез вдъхновяващи примери, ни се напомня, че нашата задача не е да изместваме Бог!  Когато се гордеем с нашата собствена сила и красноречие, ние сме в опасност, защото можем да започнем да търсим  и работим за наша слава, вместо за Негова. Но чрез молитвата, като нещо жизненоважно в живота ни, работим в хармония с волята на нашия Баща и светът вижда не нашето лице, а Неговото.
Да живееш при Чудотвореца; Силата на прокламирането, Full FlameДа живееш при Чудотвореца; Силата на прокламирането, Full Flame
Истина е: Чудесата не са зрителски спорт; те са нещо, на което ставаш...
Истина е: Чудесата не са зрителски спорт; те са нещо, на което ставаш съпричастен! Книгата Деяния на апостолите беше написана, защото апостолите извършваха дела. Евангелието действа, когато го проповядваме. Нашият Бог е “сега!” Бог, който суверенно ще работи чрез нас, когато действаме. Докато се колебаем или чакаме, надявайки се делата на сила да се случат – чудесата чакат нас!