Несравнимото послание, Full Flame
в любими
плейлист
ОПИСАНИЕ
Качено на:
22 Юни 2016 11:28:50
Размери:
1920х1080
Дължина:
00:29:39
Гледано:
1145 пъти

Пътешествието започва — епично приключение, което се разгръща върху континенти, фокусира се върху отворени сърца ... и предефинира същността на евангелизма! Темата е любов: Божията непоколебима, безгранична любов в действие – простираща се до краищата на нашата размирна и обременена земя, за да даде дом на блудните синове.
ПОДОБНИ
Принципи за успех, Full FlameПринципи за успех, Full Flame
Райнхард Бонке споделя ключови принципи, отнасящи се към личното...
Райнхард Бонке споделя ключови принципи, отнасящи се към личното евангелизиране и завършва с молитва към Бога, в която се моли Бог да запали в сърцата ни страстта за изгубените около нас. Той ни напомня, че Бог винаги дава на слугите Си задачи, които те могат да изпълнят ... и след това Святият Дух се излива.
Човекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full FlameЧовекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full Flame
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две...
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две много важни неща, без които всеки посланик на Евангелието не може: Смирение и Молитва. Чрез вдъхновяващи примери, ни се напомня, че нашата задача не е да изместваме Бог!  Когато се гордеем с нашата собствена сила и красноречие, ние сме в опасност, защото можем да започнем да търсим  и работим за наша слава, вместо за Негова. Но чрез молитвата, като нещо жизненоважно в живота ни, работим в хармония с волята на нашия Баща и светът вижда не нашето лице, а Неговото.
Да живееш при Чудотвореца; Силата на прокламирането, Full FlameДа живееш при Чудотвореца; Силата на прокламирането, Full Flame
Истина е: Чудесата не са зрителски спорт; те са нещо, на което ставаш...
Истина е: Чудесата не са зрителски спорт; те са нещо, на което ставаш съпричастен! Книгата Деяния на апостолите беше написана, защото апостолите извършваха дела. Евангелието действа, когато го проповядваме. Нашият Бог е “сега!” Бог, който суверенно ще работи чрез нас, когато действаме. Докато се колебаем или чакаме, надявайки се делата на сила да се случат – чудесата чакат нас!