Огънят - белегът на Евангелието; Да разчиташ на помазанието, Full Flame
в любими
плейлист
ОПИСАНИЕ
Качено на:
13 Май 2016 13:25:58
Размери:
1920х1080
Дължина:
00:26:40
Гледано:
2423 пъти

Възможно ли е да сбъркаме гледната точка, когато говорим за Сятия Дух? Фойерверките ли търсим или Божията цел?  Решете сами за себе си чрез това провокативно изследване на потенциала и целта на “великите вълни на сила,” предоставени ни чрез огъня на Духа. Вижте огромната инвестиция на Бога в нас. Размислете за това - каква сила се освобождава, когато страстта се преобрази в състрадание, а вярата подбуди делата.
ПОДОБНИ
Несравнимото послание, Full FlameНесравнимото послание, Full Flame
Пътешествието започва — епично приключение, което се разгръща върху...
Пътешествието започва — епично приключение, което се разгръща върху континенти, фокусира се върху отворени сърца ... и предефинира същността на евангелизма! Темата е любов: Божията непоколебима, безгранична любов в действие – простираща се до краищата на нашата размирна и обременена земя, за да даде дом на блудните синове.
Принципи за успех, Full FlameПринципи за успех, Full Flame
Райнхард Бонке споделя ключови принципи, отнасящи се към личното...
Райнхард Бонке споделя ключови принципи, отнасящи се към личното евангелизиране и завършва с молитва към Бога, в която се моли Бог да запали в сърцата ни страстта за изгубените около нас. Той ни напомня, че Бог винаги дава на слугите Си задачи, които те могат да изпълнят ... и след това Святият Дух се излива.
Човекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full FlameЧовекът е посланието; Детонатор на съживлението, Full Flame
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две...
В този епизод, който едновременно е смиряващ и привдигащ, изследваме две много важни неща, без които всеки посланик на Евангелието не може: Смирение и Молитва. Чрез вдъхновяващи примери, ни се напомня, че нашата задача не е да изместваме Бог!  Когато се гордеем с нашата собствена сила и красноречие, ние сме в опасност, защото можем да започнем да търсим  и работим за наша слава, вместо за Негова. Но чрез молитвата, като нещо жизненоважно в живота ни, работим в хармония с волята на нашия Баща и светът вижда не нашето лице, а Неговото.